Robotka Nikoletta - Robotka

A szakdolgozat témájának két cég teljes arculatának megtervezését kaptuk. Az egyik cég , amelynek arculatát az első lépésektől építettem fel az a saját designer cégem volt. Most életem legfontosabb céljaként jelölöm meg azt, hogy a designer világban érvényesülni akarok így ez a feladat igazán tetszett nekem. Azért, mert két cégről van szó, ezért a szakdolgozatot is két részre lehet felosztani.

Az egyik rész a saját cégem arculatának kialakításáról szól. Nem fiktív eseményeket vázolok fel, hanem a saját tulajdonságaimat értékelem ki annak tükrében, hogy ezek mennyire tudnának engem segíteni a karrierem alakításában. Valamint körüljárom azt a témát is, hogy mely tulajdonságaim azok, amelyek tudatos fejlesztésével jobb eredményeket tudok majd felmutatni a későbbiekben. Ezután rátérek az arculati elemek megtervezésének lépéseire.

Eleinte úgy gondoltam, hogy ez a tervezési folyamat könnyű lesz, hiszen itt bármit megvalósíthatok, de ahogy egyre többet gondolkodtam rájöttem, hogy ez talán nehezebb feladat, mint az előző esetben. Ez a rész volt az, ami a legtöbb időmet vette el, mert a tökéletesebbnél is tökéletesebbet akartam alkotni. Hosszú napok folyamán jutottam el oda, hogy ki tudjam fejezni azt, amit megálmodtam, ami azt tükrözi ez én vagyok. Azt tervezem, hogy az elkészített terveket a későbbiekben megvalósítom és remélem a kialakított design-t később, majd sokan megismerik és tudni fogják kihez lehet kötni.

OKJ tanfolyam, szakképesítés - Top School