MULTIMÉDIA OKJ

Az OKJ szakmai vizsgára készített szakdolgozatokat a Top School Oktató Központ Premiere és After Effects tanfolyamain készült 2,5 perces videó segítségével mutatjuk be.

Erős Andrea

Szakdolgozatában egy fodrász, kéz- és lábápoló szakember weboldalát, valamint egy reklámvideót készített azzal a céllal, hogy tevékenységéről minél több ember szerezzen tudomást, ezáltal bővüljön a vendégköre. A videó elkészítésének további célja volt bemutatni a gél lakkozás technikáját.

Faragó Izabella

Szakdolgozatában bemutatásra kerül egy olyan viaszfestéssel foglalkozó cég, ahol a vezetőnek a munkája egyben a hobbija is. A dolgozatból és a multimédiás tartalomból megismerhető közelebbről a tevékenység is.

Grim Dániel

A 2013-ban megrendezésre került Audio&Vision Show elnevezésű szórakoztató elektronikai kiállításhoz az AV-Online számára készített weboldalt és multimédiás tartalmat. A Show mögött a következő, tömören fogalmazott koncepció állt: egyetlen helyre összehívni a legtöbb olyan céget, amelyek termékeikkel a szakma legjavát, illetve legjobbjait képviselik.

Karay Attila

LEGO termékek számára készített QR kódok segítségével működő olyan interaktív összeszerelési útmutatót, amely megkönnyítheti a megvásárolt termék összeszerelését. Az alkalmazás interaktív Flash programozás és 3D modellező szoftver segítségével készült.

Valler Ferenc

Szakdolgozatában a Cat Café Budapest weboldalát gondolta újra, és készített egy rövid reklámvideót. A vendéglátással foglalkozó vállalkozás Budapest szívében kínál kellemes kikapcsolódást díjnyertes macskák között. Fő profiljuk szerint elsősorban teázni, kávézni és beszélgetni csábítják a vendégeket.